Esportbonus Nu

Esportbonus Nu

Du spelar totalt 3 rundor i en match och varje runda startar med att du köper vapen. Beroende på tillgång av penga är du begränsad.

esport betting bonus

Våra bettingsajter följer också denna trend och de försöker utvidga sitt utbud allt eftersom. Du kan till och med betta på FIFA E-Sport och E-FotbollsAllsenskan. För att göra det enkelt listar vi här nedan de mest populära E-Sportspelen som du kan betta på hos svenska bettingsidor. Du känner nog igen de flesta men några kanske är nya för dig. CS:GO är ett av eSportens mest populära spel. CS:GO, eller “Counter Strike Global Offensive” som det heter lanserades under sommaren 2012 som en uppföljare till originalet Counter Strike.

Du tjänar pengar genom att vinna samt klara av delar i spelet. Däremot blir det avdrag på pengar om du skjuter någon i samma lag. CS:GO spelas också på olika kartor . Flera klassiska kartor finns fortfarande, samt flera nya. Utöver detta har du nya vapen som inte fanns hos föregångaren.

Det finns bara en bana i spelet och i ena hörnan har ett av lagen en bas kallad Ancient. Likaså har det andra laget en bas i motsatt hörna. Också finns det torn på spelplanen som lagen skall erövra.

Melbet

Spelet spelas i multiplayer med två lag, insatsstyrka eller terrorister. CS:GO är ett First-Person-Shooter spel och det finns två olika varianter i spelet som spelas. Du vinner helt enkelt om https://www.sporten.com/se/betting-utan-svensk-licens-vilka-ar-oddsen/ du lyckas med ditt uppdrag.

  • De erbjuder sina användare en stor mängd spel inom odds, casino samt poker och totalt täcker Betway över events inom 50 olika sporter.
  • Förhöjda odds på utvalda matcher
  • Vi anser att utbudet hos Bet365 är det bästa på marknaden och likaså spelkänslan.
  • Pixel.bet är en specialiserad spelsajt, som erbjuder många spelmarknader på världens mest spelade E-Sporter.
  • Testar man spelbolagets app så kommer du inte bli missnöjd!

Betsson, Betsafe, Yo Bet It, Snabbare, Hajper, Nordicbet, Unibet, Mr green, och Leo Vegas. När du ska tippa på E-Sport är det inte svårare än när du bettar på fotboll eller hockey. Du väljer din marknad och placerar ditt bet. Kanske väljer du The International som är den största turneringen som spelas i CS:GO. Det finns en uppsjö av olika betting kategorier, så för att göra det enkelt placerar vi ett bet på vinnare. En match är tre rundor så du kan välja att betta på det totala resultatet eller individuellt på varje runda. Andra kategorier som du kan spela på som är populära är Most Headshots, Most Kills och du kan även spela med handikapp.

Odds fungerar på samma sätt som vilket annat oddsbet som helst, men vi vill ge dig ett tips. Bettingsajter är fortfarande novisa om kategorin så om du är insatt och har goda kunskaper om E-Sport har du en stor fördel när du tippar. Om du är ute efter en oddsbonus eller andra erbjudanden finns det gott om dem.

D Kiev (nikkitta) Esports Odds

Dota 2 är ett strategispel inom kategorin Multiplayer RTS (ARTS/MOBA). Spelet är helt gratis och alla kan spela det. Utvecklaren Valve lanserade Dota 2 i slutet av 2013 och spelet är en ny version av föregångaren Dota. Dota står för “Defend of the Ancient”. Spelet spelas i tre rundor och det är två lag som möter varandra. Varje lag har 5 spelare och det går ut på att du skall slå ut motståndarens bas.

esport betting bonus

Du har främst oddsbonusen på din första insättning. Det finns också erbjudanden med kombinationer och boostade odds. Utöver detta finns skräddarsydda kampanjer som gäller endast för E-Sport och utvalda evenemang. Det går att jämföra med när det är Champions League eller någon stor match i de stora fotbollsligorna runt om i Europa.

Vi här på Svensklicens.com försöker alltid nosa upp den bästa svenska betting bonusen och erbjudanden för E-Sport, och vi listar alla här hos oss. Vi granskar dem noggrant innan vi publicerar dem här, bara för att vi vill ge dig det bästa av det bästa. Listan bara växer med de mest populära E-Sportspelen som det tävlas i.



Posted under: 瞎扯淡

本文链接……Esportbonus Nu……转载请注明出处

Comments are closed.

无觅相关文章插件,快速提升流量